top of page

Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur is een pijnloze methode die door middel van gekleurd licht op acupunctuurpunten de doorstroming van energie bevorderd. 

Onze ogen, nagels en huid nemen de kleuren van het daglicht op. Licht is essentieel voor het functioneren van allerlei processen in ons lichaam. Bij klachten van wat voor aard dan ook is er een tekort aan licht en kleur. Met een lichtpen schijn ik de verschillende kleuren op acupunctuurpunten. De doorstroming van energie wordt op een pijnloze manier bevorderd. Deze behandeling geeft ontspanning en welzijn. Klachten die kunnen worden behandeld met licht zijn:

'Licht is belangrijk om ons goed en energiek te voelen en geeft kleur aan ons leven.' 

  • Huidproblemen, acne en eczeem. Behandeling met licht is ook een goede uitkomst als de huid niet met producten kan worden behandeld. Er is een lichtmassage van het gezicht die het gezicht ontspant en verjongd.

  • Hormonale problemen, zoals ondersteuning bij kinderwens, menstruatieproblemen, overgang, burn-out en niet lekker in je vel zitten, slaapproblemen 

  • Lichamelijk klachten, zoals darm-, weerstands-, gezichts-, gehoor-, rug-, gewrichtsproblemen etc.

  • Baby’s met een geboortetrauma of darmproblemen

Maar bijvoorbeeld ook het tot rust brengen van mensen die gaan overlijden. Kleurenpunctuur zet diepgaande processen in gang op zowel lichamelijk als geestelijk niveau.

Ik heb een afgeronde opleiding als Kleurenpuncturiste en daarnaast ben ik in het bezit van een Primair Medische Basiskennis diploma. Mijn kennis hou ik up to date met nascholing.

Nieuwsgierig naar wat kleurenpunctuur voor u kan doen?

›  Neem contact op

bottom of page