top of page

Schoonheidsbehandelingen

Een schoonheidsbehandeling wordt aangepast aan uw huidconditie, uw bioritme (geboortejaar) en het seizoen. Ik werk met de Phyto5 elementenproducten, Agelesslijn en het Mink CBD vliesmasker.
Basic behandeling
In je element behandeling

De huid wordt gereinigd, scrub, wenkbrauwen geëpileerd of geharst, een 5 min. massage van nek en schouders tijdens het masker.  De

behandeling wordt afgerond met een dagverzorging. 

60 min voor € 67,50

Een complete behandeling met een voetbad, reiniging, een lymfedrainage met gekleurd licht of een ontspannende massage

In deze behandeling zijn er nog wat extra's aangepast aan het seizoen of bioritme

Laat je verrassen.

90 minuten voor € 97,50

Traditionele behandeling

In de traditionele behandeling wordt je huid gereinigd, krijgt je huid een scrub, algoderm voor diepe reiniging, wenkbrauwen geëpileerd of geharsd, massage, masker en dagverzorging.

75 minuten voor € 82,50

Experience behandeling

Dit is een populaire behandeling, een time out voor jezelf. Een behandeling voor volledige ontspanning. Laat je heerlijk verwennen en op en top verzorgen met massage en drainage waar je huid en gevoel van opknapt.

2 uur voor € 127,50

Zin in een behandeling

Ook voor losse hars en verfbehandelingen kun je bij mij terecht!

Stuur een bericht of bel en informeer naar de mogelijkheden.

Behandeling combineren of uitbreiden

Behandelingen kunnen makkelijk gecombineerd worden met harsen van bovenlip, benen, bikinilijn, epileren, verven of andere wensen. Je kunt ook je behandeling nog uitbreiden met een Hamman rugscrub. Je rug wordt geborsteld, masserend gescrubt  en met warme stenen lig je nog even na te genieten.

› Ontdek meer behandelingen

Totale verzorging

De meeste behandelingen beginnen met een voetbadje om de voeten op te warmen zodat de energie beter doorstroomt. Al naar gelang het seizoen, huidprobleem of besproken tijd krijgt u nog een voet of armmassage. Ook breng ik wel eens een serum met bijbehorend kleimasker op de maag of lever aan. Zo worden de behandelingen een totale verzorging. Na afloop krijgt u een kopje kruidenthee of glaasje zuiver water.

 

Behandelingen zijn altijd persoonlijk afgestemd op uw wensen zodat u met een voldaan gevoel de deur uitgaat. 

Huidproblemen

Last van roodheden en couperose, pigmentvlekken, acne, droge, eczeem-achtige huid of overmatig veroudering? Mijn behandelingen zorgen voor een natuurlijk herstel. Geen agressieve technieken maar door het beter functioneren van de huid lossen de problemen op.

›   Meer informatie

bottom of page