Meer behandelingen

Van nieuwe behandeltechnieken zoals Cosmofacial massages en metamorfose massages tot Bellabaci, ontzuring en sugaring.   
Cosmofacial

Gezichtsreflex massagebehandeling 

Cosmofacial is een massagebehandeling die zijn oorsprong heeft uit de Gezichtsreflexologie volgens het systeem van Lone Sorensen. De massage bestaat uit het stimuleren van de meridianen, reflexzones’s, huidpunten en spieren. De massage werkt  door het hele lichaam heen. Het ontspant de hersenen en het gezicht waardoor het een verjongend en liftend effect heeft. 

Cosmofacial is geschikt voor iedereen maar er kunnen extra punten toegevoegd worden voor huidklachten zoals roodheden, rosacea, rimpels, acne en herpes. Je kunt een losse afspraak maken voor een Cosmofacial behandeling van € 65,00

 

De massage kan ook geïntegreerd worden in een gezichtsbehandeling met reinigen, epileren, masker van 1 uur en 45 min. voor €  103,50

›  Neem contact op

Metamorfose massage

Een zachte massage van de voeten, handen en het hoofd

Dit is een zachte massage van de voeten, handen en het hoofd. Door deze techniek kunnen mensen lichamelijk en geestelijk baat hebben en een positieve levenshouding ontwikkelen. Bevind je je in een vicieuze cirkel dan werkt deze massage patroon doorbrekend. Deze massage is voor iedereen van jong tot oud geschikt.

De behandeling duurt ongeveer 60 min. € 67,50

Bellabaci

Kus je cellulitis weg met de Bellabaci cups

Met de Bellabaci cups en de speciale olie heeft u met 8 minuten per dag een fantastisch resultaat. Het verbetert de circulatie in de billen en benen. U kunt dit thuis doen, maar het is ook mogelijk om dit te ondersteunen met een praktijkbehandeling. De behandeling kan worden gecombineerd met ijs, de doorbloeding wordt dan nog meer gestimuleerd. Een methode die echt werkt!

 

Behandelingen vanaf 37,50 euro (30 min.) 

›  Zie prijslijst

Ontzuring

Ontzuren in 3 stappen met de producten van Peter Jenstschura

Om een bijdrage te leveren aan een mooie huid en gezondheid is het essentieel om verzuring tegen te gaan. Verzuring ontstaat als de afvalstoffen van voeding, medicatie, stress of vervuilde omgeving niet goed afgevoerd worden in ons lichaam.

 

Verzuring zorgt voor verlies van mineralen in huid, haren, tanden, nagels, gewrichten. De eenvoudige methode van Peter Jenstschura bestaat uit 3 belangrijke stappen om dit evenwicht te herstellen. Namelijk het oplossen van de gifstoffen, uitscheiden ervan en mineralen aanvullen.

 

Voor het oplossen van de gifstoffen drinkt u de 7x7 thee. De giftstoffen verlaten het lichaam met voetbaden Meine Base. Voor het opbouwen van het lichaam gebruikt u de Wurzelkraft. 

 

Ook is er nog een speciaal basisch ontbijt 

Morgenstund op basis van boekweit en gierst. U kunt bij mij terecht voor deskundig advies en verkoop van deze producten.

 

Deze producten zijn ook te koop zonder behandeling