top of page
Het behandelen van huidproblemen

Huidproblemen

Het hebben van een huidprobleem is altijd vervelend en graag wil je er zo snel mogelijk weer vanaf. Mijn behandelingen zorgen voor een natuurlijk herstel. Geen agressieve technieken maar door het beter functioneren van de huid lossen de problemen op.

Door middel van verschillende technieken werk ik aan je huidprobleem. Dat kan zijn met lymfedrainage, kleurenpunctuur, reflexzonemassage en de Phyto5 elementenproducten.

Een huidprobleembehandeling 70 minuten kost € 77,50

Herhalend afspraak bevorderd de effectiviteit.

Hebt je last van Pigmentvlekken?

Pigmentverkleuringen kunnen het gevolg zijn hormoonverstoring en het opslaan van de afvalstoffen in de huid. In combinatie met zonlicht verergeren vaak deze vlekken. Door het stimuleren van de energie in de huid worden de afvalstoffen opgeruimd. Met de Phyto5 houtelementproducten zie je vrij snel dat de hele kleur van de huid verbetert. Ik heb goede resultaten daarmee behaald.

Last van roodheden en couperose?

Couperose zit vaak op de wangen. Dit geeft aan dat er een spanning is op de bloedvaten en de afvoer daarvan. Met mijn behandeling ga ik zorgen dat die spanning vermindert waardoor de huid weer rustig wordt. De vuur en aardeproducten van Phyto5 werken hier kalmerend op.

Heb je last van Acne?

Acne kan in de puberteit ontstaan door hormoonverandering maar ook vrouwen die stoppen met de pil kunnen met dit verschijnsel te maken krijgen.  Je kunt over het hele gezicht acne hebben maar het kan ook plaatselijk zijn. Niet iedere acne is het zelfde en daarom maak ik eerst een analyse wat er precies aan de hand is en maak ik gebruik van reflexzonemassage, drainage en lichtpuntuur. De hout-, aarde- en metaalproducten uit de Phyto5 producten helpen de huid te reinigen.

Last van een droge, eczeemachtige huid?

Door de zuurstof en mineralen voorziening van de huid te verbeteren voelt je huid gelijk een stuk plezierig aan. De Phyto5 metaalproducten verzachten gelijk de huid.

Last van rimpels, overmatige veroudering?

Ouder worden doen we allemaal maar door goed onderhoud kan je wel zorgen voor mooi ouder worden.

Met het behandelen van speciale reflexpunten zie je dat de huid er gladder en stralender uitziet wat een verjongend effect geeft. De Phyto5 waterelement en de Ageless producten ondersteunen dit.

Losse producten bestellen?

Via onderstaande knop kan je Phyto5 producten nabestellen, gemakkelijk en veilig bij de Mink webshop waar ik ben aangesloten. Deze worden dan binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. Bel, app 06 - 43154705 of mail anneke@schoonheidsessentie.nl voor advies

bottom of page